ONLINE MARKETING CURSUS KOPEN? (VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Online marketing cursus kopen? (voor beginners en gevorderden)

Je wilt een online marketing cursus kopen. Dan zit je op de juiste plek! In dit artikel adviseren wij jou de beste online marketing cursus voor beginners en gevorderden. Wat er in de cursus zit lees je in dit blog. 

Wat is online marketing eigenlijk? 

Online marketing is het promoten van een product of dienst via het internet. Het doel van online marketing is om nieuwe klanten te krijgen, en die jouw product of dienst te verkopen. Uiteraard kan dat op verschillende manieren zoals: social media marketing, email marketing en zoekmachine optimalisatie. 

Online marketing voor beginners 

Bekijk het onderstaande filmpje om meer te weten te komen wat online marketing is. 

Online marketing cursus voor beginners en gevorderden

Online marketing is vandaag de dag niet meer weg te denken aan je marketingstrategie. Zelfs de thuiskapper heeft een website over haar of zijn bedrijf. Vaak kunnen beginnende ondernemers en startups veel meer doen met hun online aanwezigheid. 

Ik heb zelf marketing gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Zo heb ik verschillende manieren van online marketing (wat overigens een breed begrip is) geleerd. Gek genoeg vond ik na een paar jaar studeren dat ik de basis nog niet goed onder de knie had. Uiteindelijk heb ik verschillende boeken en cursussen gekocht over online marketing en één cursus is heel erg waardevol geweest. 

Ook al heb je al verstand van online marketing is een cursus kopen geen slecht idee. Zo kun je weer up-to-date worden met de hedendaagse manier van online marketing. Je bent namelijk nooit uitgeleerd over online marketing. Het is een vakgebied dat veel trends en ontwikkelingen meemaakt. Dat vind ik persoonlijk altijd leuk en leerzaam om daar up-to-date over te blijven. En daarom ging ik op zoek naar een goede online marketing cursus.

De online marketing cursus: Tornado Masterclass is op het nu gebaseerd, en kan je de komende jaren zeker mee vooruit. Als ondernemer of startup is de Tornado Masterclass dan ook een goede aanvulling op je ondernemers carrière. Ook als marketing student is deze online marketing cursus waardevol. Ja, ook als je net van school komt, want in 4 jaar tijd kunnen ze je niet alles leren. 

Tornado Masterclass is de online marketing cursus

De Tornado Masterclass is de meest complete online marketing cursus die je kunt kopen. Zoals je al weet en hebt kunnen zien biedt het internet veel (lees extreem veel) kansen. Je hebt 1001 soorten manieren om beter te scoren in Google, om meer klanten te krijgen en om meer conversie te maken. 

Het is belangrijk om een effectieve marketingstrategie te bepalen voor jouw bedrijf en jouw ideale klant. Ook is het belangrijk dat je van je website een bezoekersmagneet gaat maken en hoe je zoveel mogelijk geld kunt verdienen met dat aantal bezoekers. 

Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor? Ik hoor je het al denken. Maak je maar geen zorgen. Waarom? De cursus leert jouw hoe je een geautomatiseerde marketingmachine maakt van jouw website. Je moet uiteraard wel wat doen om een succesvolle website te krijgen, maar een groot deel kun je automatiseren. 

Benieuwd wat je allemaal gaat leren in de online marketing cursus: Tornado masterclass? Lees dan gauw verder!

Wat ga ik leren in de online marketing cursus van IMU?

Je krijgt verschillende soorten modules in de online marketing cursus. De modules zijn opgedeeld in verschillende onderwerpen met daaronder weer subonderwerpen. 

Hier komen de onderwerpen uit de Tornado Masterclass:

Strategie

Het bepalen van de strategie is heel erg belangrijk. In de strategie leg je het fundament (opnieuw) voor jouw bedrijf. Een goede strategie is alles bepalend, en Tonny en Martijn geven je goede adviezen over het bepalen van jouw strategie. 

Je leert: Het IMU-geheim, hoe je een marketingplan schrijft op één a4-tje, hoe jij je doelgroep gaat bereiken en het tornado model die zij hebben ontwikkelt om een online succesvolle business op te bouwen of verder te laten groeien. 

Zoekmachine optimalisatie

Je leert SEO om organisch meer bezoekers te krijgen op jouw website. Je website wordt als het ware een bezoekersmagneet.

Je leert: De bezoekersmagneet, hoe je kunt scoren met zoekwoorden, hoe je backlinks krijgt, hoe je slimme content inzet voor jouw bedrijf en dé techniek voor het toepassen van SEO. 

Content marketing

Door de meest waardevolle speler te worden in je branche, krijg je meer naamsbekendheid en autoriteit in je vakgebied. Zo kun jij jouw boodschap delen met de wereld en jouw doelgroep te bereiken. 

Je leert over: Value first marketing, content creatie, content delen, live content en user generated content 

Conversie optimalisatie

Online marketing is de kunst van (online) verleiding. Je leert meer leads en klanten te maken. Ook al door je huidige aantal bezoekers die je hebt. Je kunt dus vanaf het eerste moment van de cursus al meer omzet genereren voor jouw bedrijf. 

Je leert over: De rode loper uit te leggen voor je bezoeker, de 3 v’s van aandacht. Conversie gerichte design, landingspagina, marketing funnel en de integratie van je marketing op je website.

Betaal Processen

Je leert de juiste manieren van betalingen toepassen op je website en meer geld te verdienen met upselling. 

Je leert: betaalpagina optimalisatie en upselling voor meer conversie, omzet en winst. Want bij ondernemen hoort geld verdienen. 

Email marketing

Ontdek hoe je effectieve mailings verstuurt en hoe je met marketing automatisering en segmentatie. 

Je leert: De waarde van een mailinglijst, direct mailings te versturen, hoe je een email funnel maakt en hoe je een goede segmentatie van de mensen op je mailinglijst kan maken.

Adverteren

Krijg grote aantallen bezoekers naar je website via Google, Facebook, LinkedIn en YouTube ads. 

Je leert: 

Hoe je Facebook ads, Google ads, YouTube ads en LinkedIn ads maakt en verbeterd om meer omzet en winst te genereren voor jouw bedrijf.

Sales

Zorg voor piekmomenten in je omzet door sales webinars, lanceringen en follow ups toe te passen voor jouw bedrijf. 

Je leert: Wat piekmomenten zijn en hoe je ze creëert, beïnvloedingswapens te gebruiken van Caldini, sales webinars, productlanceringen en follow ups. 

Affiliate marketing

Je leert een leger op te bouwen van affiliates die jouw producten op commissie-basis kunnen promoten.

Je leert: Hoe affiliates je ideale werknemer kunt zijn, affiliate commissies, hoe je affiliates vindt en traint om meer sales te krijgen.

Memberships

Creëer een sneeuwbaleffect in de groei van jouw bedrijf en genereer wederkerende inkomsten. 

Je leert: Hoe je een sneeuwbaleffect krijgt en hoe het werkt, je eigen membersite kunt maken voor meer sales en hoe je met een membersite wederkerende inkomsten kunt krijgen.

Community building

Maak je eigen niche community en zorg voor meer fans en ambassadeurs voor jouw merk/bedrijf. 

Je leert: Klantgeluk te erkennen en hoe je dat kunt verhogen voor jouw huidige en toekomstige klanten, hoe je een niche community start en hoe je een actieve community bouwt en beheert.

Tornado challenge

Een 5-daagse cursus (opnames van hun livestreams) waar Tonny en Martijn jouw leren door de geleerde stof toe te passen van hun boek en de cursus. 

Je leert de volgende stof toe te passen op jouw bedrijf: Ken je klant, salesflow, leadflow, bezoekers en opschalen van jouw business. 

Conclusie Tornado Masterclass

De Tornado Masterclass is dé online marketing cursus voor beginnende en gevorderde ondernemers en startups die hun marketing en sales willen verbeteren voor hun bedrijf. Ook is de online marketing cursus goed voor huidige marketeers en marketing studenten die meer verdieping willen in online marketing. 

Wil jij ook de best online marketing cursus kopen?

De Tornado Masterclass kost 197 euro. Voor andere cursussen betaal je vaak een paar duizend euro, waarbij er veel geleerd wordt over de theorie. De Tornado Masterclass is gemaakt om de geleerde stof direct toe te passen op je bedrijf. De cursus kostte bij de lancering maar een tientje, maar die kans heb je al gemist. Die 197 euro verdien je binnen no-time terug.

De Tornado masterclass is niks voor jou als je: 

  • Geen tijd wilt maken om beter te worden in marketing en sales
  • Denkt dat jouw bedrijf vanzelf online op de kaart wordt gezet
  • Niet wilt investeren in jezelf en in jouw bedrijf

De tornado masterclass is wel wat voor jou als: 

  • Meer wilt leren over marketing en sales
  • Van jouw website een bezoekersmagneet wilt maken
  • Meer winst en omzet wilt genereren voor jouw bedrijf
  • Meer klanten wilt
  • Tijd en geld wilt investeren om een succesvolle business op te bouwen en/of die verder wilt opschalen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *